Aktuelt

Snart klart til innflytting

D-blokka er snart klart til innflytting. Arbeiderne jobber på spreng for å få i stand den aller siste finpussen slik at alt skal være klart til overtakelse i høstferien. Administrasjonsleder, Inger Marie Holte Milde, har full kontroll og gleder seg til nyoppussede lokaler til både elever og lærere.

Bussjåfører ut i streik

På Bleiker vil undervisningen gå som normalt inntil videre. Alle elever oppfordres til å finne alternative måter å komme seg til skolen på. Vi ber alle reisende, også skoleelever, om å holde seg oppdaterte på situasjonen ved å følge med på nettsidene til kollektivselskapene og informasjon de legger ut i sosiale medier.

Vinnerne av innovasjonscampen 2020

Tirsdag 15. september ble årets Innovasjons-camp gjennomført på Bleiker videregående skole. Over 200 elever deltok fra flere forskjellige utdanningsprogram. Bergans Asker, som var årets oppdragsgiver, var godt fornøyd med elevenes bidrag og mente at flere av idéene kunne ha potensiale for videre utvikling. 

Digitalt informasjonsmøte onsdag 16. september

  Onsdag 16. september blir det gjennomført digitalt informasjonsmøte for VG1 og VG2 på Bleiker videregående skole. Foresatte bes melde seg på.

Kick-off for ungdomsbedrift

Tirsdag var det kick-off for ungdomsbedrift i Asker kulturhus i regi av Ungt Entreprenørskap. Bleiker videregående skole, som er en prisvinnende skole i denne sammenheng, stilte med over 100 elever fra flere forskjellige utdanningsprogram.       

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvern kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien .  

Velkommen til skolestart

Tirsdag 18. august er første skoledag etter ferien. Vi ønsker alle våre elever velkommen til et spennende og innholdsrikt skoleår!    

Covid-19

Etter sommerferien er vi dessverre i en situasjon der smitte igjen sprer seg i samfunnet.  Vi på Bleiker videregående er smertelig klar over dette, og tar smittevern svært alvorlig.  Inntil videre er skolen på gult smittefarenivå.        

Til toppen