Bussjåfører ut i streik

Busstilbudet i Viken blir påvirket av streiken - Klikk for stort bildeBusstilbudet i Viken blir påvirket av streiken Ove Tøpfer På Bleiker vil undervisningen gå som normalt inntil videre. Alle elever oppfordres til å finne alternative måter å komme seg til skolen på. Vi ber alle reisende, også skoleelever, om å holde seg oppdaterte på situasjonen ved å følge med på nettsidene til kollektivselskapene og informasjon de legger ut i sosiale medier.

Det blir ikke ført fravær for de elevene som ikke klarer å komme seg på skolen (men dere må gi kontaktlærer beskjed om dette). Elever følger med på Teams - og følger ukeplan og eventuelt digitale oppgaver som legges ut.

Vi oppfordrer de som har mulighet, til å gå eller sykle til skolen, eller finne andre alternative transportløsninger uten å bryte gjeldende smittevernregler for skoleskyss.

Ruter