Digitalt informasjonsmøte onsdag 16. september

Rektor Per Erik Skjelbred - Klikk for stort bildeRektor Per Erik Skjelbred Harald Backer Solberg  Onsdag 16. september blir det gjennomført digitalt informasjonsmøte for VG1 og VG2 på Bleiker videregående skole. Foresatte bes melde seg på.

Bleiker videregående skole inviterer foresatte til elever i Vg1 og Vg2 til et digitalt informasjonsmøte på Teams onsdag 16. september kl. 18.00 – 19.00.

Av hensyn til smittevern velger vi å gjennomføre et felles informasjonsmøte digitalt, og håper at dere kan inviteres til fysiske utviklingssamtaler senere i skoleåret. 

Vi er godt i gang med skoleåret – og elevene har fått anledning til å bli kjent med sine klassekamerater, møte faglærere og bli kjent med Bleiker videregående skole. Nå er det deres tur til å få informasjon presentert fra skolen, selv om det blir via digitale kanaler, denne gangen. 

 

Program

Kl.18.00-18.30 Felles digital presentasjon fra rektor 

Kl.18.30-19.00 Klassevise møter med kontaktlærer 

 

Kontaktlærer har sendt ut e-post til foresatte med link til påmelding. Hvis du ikke har mottatt denne e-posten, ta kontakt med kontaktlærer eller send en e-post til skolens e-postadresse

Vi håper flest mulig av de foresatte har anledning til å delta på møtet, da det er av stor verdi for alle parter å utvikle gode relasjoner for å få til et godt samarbeid rundt den enkelte elev. 

Til toppen