Hjemmeskole med digital gjesteforeleser

Elever på linja Informasjonsteknologi og medieproduksjon har hatt spennende besøk i forbindelse med sin tverrfaglige podkast-oppgave i fagene Engelsk, Produksjon og historiefortelling og Teknologiforståelse.

Klikk for stort bildeSlik ser det ut når 1IMC har digitale møter. God stemning og bra oppmøte! Maren Aftret-Sandal

Denne uka fikk vi digitalt besøk av lydtekniker Peter Berg som jobber med å lage podkast for Kulturmagasinet PLNTY. Han delte sine beste tips, blant annet om hvordan man holder på lytternes interesse, og skaper god lyd i en podkastproduksjon. Faglærere Sissel Rathke, Emilie Randers-Pehrson og Maren Aftret-Sandal ser fram til å høre elevenes podkaster. Disse skal spilles inn på engelsk og handle om det amerikanske valget eller Black Lives Matter-bevegelsen.

Faglærer Maren Aftret-Sandal

Klikk for stort bildeLydtekniker Peter Berg delte gode lydtips med elevene i Teams-møte. Emilie Randers-Pehrson  Klikk for stort bildeSom en del av forarbeidet gikk elevene tur mens de lyttet og vurderte ulike podkaster. Kasper Syvertsen